Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Το Σύριζα μοιράζει νίκες και στο ΚΚΕ!



Αν και ο καύσωνας έχει βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει και τις εξαιρετικές συνεδρίες της ελληνικής βουλής. Δεξιοί(κυρίως) αριστεροί αλλά και ναζιστές προσφέρουν θέαμα με το κιλό..

Η παράσταση ξεκινά:

       Σε μία θεαματική κοινοβουλευτική συνεδρία το ΚΚΕ κατάφερε να αποσπάσει απο τους δαιμόνιους εχθρούς του μια σημαντική νίκη..Είχε την φωτεινή έμπνευση να καταθέσει τροπολογία με την οποία να κηρύσσεται ως βλαπτική η καθυστέρηση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους. Μάλιστα  ενάντια σε αυτή την τροπολογία θεωρώντας ότι ΔΕΝ είναι βλαπτική η μη καταβολή  των δεδουλευμένων, είχαν ψηφίσει αδέκαστοι έλληνες δικαστές που κοσμούν τα ελληνικά δικαστήρια , λίγες ημέρες πριν...

Την τροπολογία του ΚΚΕ υποστήριξαν οι δαιμόνιοι εχθροί του κόμματος όπως η ΝΔ του Μητσοτάκη, το Π(μπίπ)Κ,  αλλά και ο συριζας,  παρέχοντας στην τροπολογία του ΚΚΕ τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων που την καθιστά ισχυρή  και κυρίως υπαρκτή . Απο τώρα και στο εξής η μη καταβολή των δεδουλευμένων είναι βλαπτική για τους εργαζόμενους , τελεία και παύλα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι όταν οι αδέκαστοι δικαστές "νομοθετούσαν " ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων δεν είναι βλαπτική  είχε ξεσηκωθεί κόσμος και κοσμάκις εναντίων  τους , εκτός απο τη ΝΔ του Μητσοτάκη και το Π(μπιπ)Κ, που κατέκρινε τις επιθέσεις κατά των αδέκαστων δικαστών υποστηρίζοντας ουσιαστικά το άδολο της μη καταβολής ..

Πάντως παρα τα όσα παρατρεχάμενα θα πρέπει να θεωρηθεί ως μία εξαιρετική νίκη του ΚΚΕ όχι στα γνωστά πεζοδρόμία γύρω απο την Ομόνοια με το ΠΑΜΕ και τα  ΚΝΑΤ,  αλλά μέσα στο ναό του αστικού καθεστώτος  και με τις πλάτες των αστικών κομμάτων του..καθεστώτος που ουσιαστικά του χάρισαν(κυρίως ο σύριζα) μία θριαμβευτική νίκη.

το ημερολόγιο γράφει 4 αυγ 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου