Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Έκτακτο Τώρα! Διεθνής έκκληση σε ημεδαπούς ψηφοφόρους, να μην πάνε αύριο να ψηφίσουν για ηγέτη στην κεντρααριστερά.



Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, πλήν βάσιμες πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση ώστε να πεισθούν μέλη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να μην πάνε άυριο να ψηφίσουν για ηγέτη της κεντροασριστεράς μιας και αυτό έχει τελεσιδικίση εδώ και καιρό.
Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται και πάντα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληγές είναι η εξής:

απο νωρίς το πρωί δεκάδες ημεδαποί ψηφοφόροι παίρνουν τηλέφωνα στα κεντρικά των κομμάτων και αναζητούν μανιωδώς που θα ψηφίσουν τον ηγέτη της κεντρααριστεράς. Ειδικοί  επιστήμονες απο γνώριμες υπηρεσίες προσπαθούν να προσφέρουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση ..
Μαζί με τις πρώτες βοήθειες δίνουν και ενημερωτικό έντυπο όπου τονίζουν ότι έχει ήδη ψηφισθεί  ηγέτης για την κεντρααριστερά ,  μία ημεδαπή 53χρονη συνταξιούχος ονόματι Γενηματά με πάνω απο 90 χιλιάδες ψήφους έναντι 210χιλιάδων ψήφων του προηγούμενου ηγέτη ονόματι Βενιζέλου..
Η διαφορά που προέκυψε μεταξύ   των δύο ηγετών  θα καλυφθεί άμεσα απο τα σεσημασμένα ΜΜΕ ...

Επίσης στις λοιπές ενημερώσεις  είναι ότι την πρώτη Κυριακή ψήφισαν περίπου 210χιλιάδες ζωντανά ενώ την δεύτερη Κυριακή έπεσε ο τζίρος κατά 50 περίπου χιλιάδες κεφάλια,  δείχνοντας και το ζωντανό, δυναμικό, ριζοσπαστικό  ρεύμα της νέας τάσης των ΜΜΕ  . Δεν θεωρείτε απο κανέναν λίγο απο Κυριακή σε Κυριακή να χάσεις 50χιλιάδες κεφάλια !!

Ενώ προς Θεού τονίζεται με κάθε σοβαρότητα και υπευθυνότητα  ότι ΔΕΝ θα υπάρξει τρίτη Κυριακή εκλογών για την κεντρααριστερά που να αφορά ημεδαπούς ψηφοφόρους,  μιας και τη δουλειά  θα αναλάβουν απο τούδε και στο εξής εργολάβοι γνωστών δημοσκοπικών "οικογενειών"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου