Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Σημαιοφόρος του Σαβατοκύριακου ο Θέμος..



Με τον καύσωνα να χτυπά σαρανταρια,  σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πηγές, ανεξάρτητη αρμόδια επιτροπή επιλογής  αρίστων,  τοποθέτησε κατόπιν αξιολόγησης της σχετικής αριστείας,  στην πρώτη θέση και σημαιοφόρο του Σαβατοκύριακού τον γνωστό απο τις δημοσιογραφικές του καλύψεις, Θέμο του 1ου Θέματος του σχολικού συγκροτήματος των ακροδεξιοφασιστών..

Η είδηση ήρθε την ώρα που κατασπαταλούνταν  η παγκοσμίου φήμης διαδικασια επιλογής αρίστων σημαιο_φόρων δία της σχολικής βαθμολογίας,. Όπου σύμφωνα με αυτή την διαδικασία την σημαία κουβάλαγε ο εκ των πρώτων μαθητών ..
Οι δευτεροτρίτοι έπαιρναν απλά τα γαλανόλευκα παπαριά των φωτισμένων διδασκάλων του έθνους..

Με αυτά και με αυτά το μέγεθος αυτής της λαμπρής διαδικασίας μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ποιοι δεν θα τιμούνταν ποτέ απο τον κουβάλο της σημαίας και ποιοι θα τιμούνταν .

Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Σημαιοφόροι δεν θα γίνονταν ποτέ τους οι κάτωθι μαθητές :  Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, ο Μιαούλης, ο Μακρυγιάννης, ο Σπίθας του Ανεμοδούρα  αυτουνού όχι απλά δεν θα του δίναν τη σημαία αλλά δεν θα τον έκαναν ούτε  δεκτό για φοίτηση  στα ιδιωτικά σχολεία λόγω ΑΜΕΑ και πολλοί άλλοι μικροί και μεγάλοι αγωνιστές ..

Αντίθετα  θα σημαιοστολίζονταν οι μαθητές και κατόπιν    "ήρωες"  όπως ο Πάγκαλος(παππούς και εγγονός) ο Παπανδρέου (παππούς, γιοί και ποιος ξέρει τι άλλο), Ράλληδες, Ιωαννίδιδες, ο Παπαδήμος, οι Μητσοτακαίοι όλο το ταράφι , Σαμαράδες και Βενιζέλοι (επίσης όλο το ταράφι) ..  σύσσωμη η  λίστα Λαγκάρντ και  Μπόργιαντ  και όλα τα σεσημασμένα της SIEMMENS .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου